Cardio-acupunctuur

Acupunctuur bij hartklachten

Cardio-acupunctuur

Acupunctuur kan een belangrijke rol spelen bij mensen met hartklachten. Ik, als ervaringsdeskundige, heb ervaren wat het betekend om een hartaanval te ondergaan, of ritmestoornissen te krijgen. Dit betekend voor je lijf veel, zowel lichamelijk als psychisch.

De medische begeleiding is perfect ingesteld op het herstellen van de defecten. Ik ben dankbaar voor zoveel deskundigheid.

De toegevoegde waarde van acupunctuur is groot. Ook ik als acupuncturist heb dit met mijn ruim 33 jarige ervaring tot op heden niet onderkend.

Dat is de reden waarom ik in de komende periode een aantal specifieke mogelijkheden van acupunctuur bij hartklachten ga toelichten. Wil je hier meer over weten, blijf me dan volgen op de website of op facebook.  

Heb je zelf hartklachten of ken je iemand die hartklachten heeft en niet lekker in zijn/haar vel zit, adviseer hem/haar dan naar een acupuncturist te gaan die zich bekwaamd heeft in cardio acupunctuur.

Acupunctuur heeft geen bijwerkingen en kan je kwaliteit van leven als hartpatiënt aanzienlijk verhogen! Zegt het voort….