Esotherische acupunctuur

Esotherische acupunctuur

Naast het energiesysteem in het lichaam hebben we ook een energiesysteem wat buiten het lichaam beweegt. Je kent mogelijk wel het gevoel als er een persoon net wat te dicht bij je komt staan, of er komt iemand de ruimte binnen en je “voelt” zijn of haar aanwezigheid. Dit zijn reacties van je energieveld rond je lichaam, vaak ben je je hier niet eens van bewust.

Een van de meest krachtige velden rond het lichaam is het energieveld van het hart, ook wel torusveld genoemd. Dit veld kan op meer dan een meter afstand van het lichaam nog worden gemeten met gevoelige meetapparatuur.

De chakra’s, oftewel de energiecentra die zich op het lichaam bevinden hebben een belangrijk invloed op deze energievelden. De mate waarin deze functioneren bepaald ook de “sterkte” van je velden. Krachtige velden maken dat je je dan beter kunt afschermen voor invloeden buitenaf, iets waar hooggevoelige mensen veel last van kunnen hebben.

Esotherische acupunctuur richt zich op het versterken van deze velden.
Daarnaast kan esotherische acupunctuur je helpen om bepaalde puzzelstukjes waar je naar op zoek bent in je leven te vinden. Dit gebeurt door je energiesysteem op een zodanige wijze te balanceren dat je energetisch hiervoor in optimale conditie komt.

Voor mensen die wat verder zijn op het esotherische of spirituele pad: esotherisch acupunctuur kan je helpen de connectie met het aardegrid en de sterrenconnecties activeren. Ik gebruik hiervoor ook de combinatie met kristallen.

Met andere woorden: esotherische acupunctuur zorgt voor bescherming.