Kristallen schedels

Kristallen schedels

Het werken met kristallen schedels is een met veel mysterie omgeven gebied. Je ziet het ook in allerlei verhalen en films (bv Indiana Jones; the kingdom of the crystal skull)

Het heeft bij mij ook een tijd geduurd voordat ik er iets mee begon te krijgen. Zoals velen verbond ik de schedelvorm ook met de dood en vergankelijkheid of met lugubere praktijken. Maar in de kracht van de dood zit ook transformatie en vernieuwing.

De schedelvorm maakt dat we de kwaliteit en kracht van de kristallen in een vorm hebben als die van waar onze eigen hersenen, de magnifieke computer die we in ons hoofd hebben. Gelijke vormen resoneren makkelijker met elkaar.

Ook blijkt het zo te zijn dat de schedelvorm zich verbindt met een veld rond de aarde van collectieve harmonische schedelfrequenties.

Vanuit de esotherische- en schedelacupunctuur weet ik ook wat het effect is van een aantal punten op de schedel op het bewustzijnsveld van mensen en hun connectie met het aardegrid.

Door met kristallen schedels te werken worden mijn helingen krachtiger en kan ik op krachtplaatsen hier intenser contact mee maken.