Meervoudige Merkaba Technieken

Meervoudige Merkaba Technieken

Ik heb me gericht op de meervoudige merkaba technieken.

Er zijn verschillende niveau’s. Momenteel ben ik op niveau MMT 4. Ik gebruik de MMT technieken om dagelijks mijn bewustzijnsvelden op vitaal peil te houden. Daarnaast stelt het me instaat mensen te helpen, ook op afstand.

Wat is een merkaba?

Mensen hebben een fysiek lichaam en een bewustzijn waarin alle levenservaring wordt opgeslagen. Het is met speciale oefeningen mogelijk om het menselijk bewustzijn te verruimen tot de maximaal bereikbare grootte. Dit verruimde bewustzijnsveld wordt een merkaba genoemd. Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen totale geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam.

Wat zijn meervoudige merkaba technieken?

Ons individuele bewustzijn blijkt heel uitgebreid te zijn. We hebben niet alleen bewustzijn in de ons bekende derde dimensie waar we leven maar ook in hogere dimensies. Dit totale individuele bewustzijn noemen we de persoonlijke ziel. Het blijkt mogelijk te zijn met de meervoudige merkaba technieken om ons eigen bewustzijn in meerdere dimensies tegelijk te verruimen tot de maximale grootte. Hierdoor zijn we in staat om als mens met een groter bewustzijnspotentieel te werken waardoor we superkrachtige helingen kunnen geven.

meer informatie hierover klik hier